Sunday, November 19, 2006

Oops, I knitted again...

Ja se niistä suurista välipäivä suunnitelmista.. Kun siivoilin niin potkaisin kangaskassia, jossa tämä työ makaili keskeneräisenä, joten olihan se tehtävä valmiiks. Jotkut vaan tekee kaikkensa välttyäkseen siivoukselta. Aloitin tän tosiaan muutama kuukaus sitten, mutta sen tekeminen oli aika yksitoikkosta. Mutta onneks otin itteeni niskasta kiinni ja tein sen nyt valmiiksi, tästähän tuli aivan tosi söpö!

Mallin löysin täältä Aion laittaa tän mustan paidan kanssa miun serkun ristiäisiin jotka on joskus ennen joulua. Pitää vaan vielä tehdä valkoinen hame. Ihanaa kun pääsee tommosiin juhliin ja voi käyttää nättejä vaatteita, kun oma jokapäivänen tyyli on aika lailla erilainen...

******

So much for my day off plan..While I was cleaning I kicked a totebag where this was just laying unfinished, so I desided to finish it. Some people will just do everyhting to get out of cleaning. I started doing this a few months ago, but making it was kinda boring. I'm so glad I got my act together and got this done, it came out so very cute!

I found the pattern here I'm gonna wear it with a black shirt to my cousin's christening, that are held sometime before christmast. I just godda make a white skirt too. I love it when I get to go to parties like that and wear pretty clothes, since my everyday style is a bit different..

2 comments:

Anonymous said...

tyhmä kysymys, mutta mistä langasta teit tuon?

torrance said...

neuloin tuon kaksinkertaisesta fleur-langasta