Tuesday, December 18, 2007

Hot Hot Hot

Teki mieli tehdä jotain söpöä ja pientä. Teinpä sitten tollaisia kauranjyvillä täytettyjä tyynyjä. Muutama minuttii mikrossa, ja johan lämpenee. Isoin (musta-valkoinen) on miulle ittelleni, ja oon jo huomannut että se lämpö tuntuu ihanalta vatsalla tai selällä kun ne on kipeet. Sydämenmuotoiset on menossa kavereille, joilla on huono ääreisverenkierto ja sormet aina kylminä.
Mummolle pitäis vielä tuollainen pussuka tehä, mutta sinne pitää keksiä jotain muuta kuin kauraa sisään. Ehkä riisiä. Mummo on nimittäin aika yliherkkä hajuille.
***********

I wanted to make something cute and simple. So I made those little thingys that are filled with oat grains. The point is to heat them up in a microwave for a few minutes. The big one (black&white with a heart) is for myself, and I noticed that the heat feels great on my stomack and back when they hurt. The heart shaped ones are for my friends who have not-so-good circulation and always have very cold fingers.
I just need to make one more for my grandmom. But I have to put something else besides oat in them 'cos my granny is allergig to a lot of smells. Maybe I'll but rice in hers.

Tein myös 8v siskontytölle esiliinan joululahjaksi. Tyttö on erittäin innokas leipoja. Pitäkää peukkuja, että minimimmi tykkää tuosta.
***********

I also made an apron for my 8yo niece. She's very into baking. I really hope she likes it.

9 comments:

http//liisap.vuodatus.net said...

On muuten tosi söpöt noi lämmittimet ja mikä esiliina. Vau!

VeganCraftastic said...

Very cute stuff, I love that apron!

Süßstoff said...

So nice! Love your fabric choices!

Markka said...

Oooh!
Mäki kelasin tehdä noita kauratyynyjä. Ihania, ihania. Meillä on yksi, mutta pitäähän se nyt olla omatekemä.

Mutta en oo löytäny kauranjyviä mistään. Uskomatonta. Miksen? Mistä niitä saa?

Ja joku sano että yrttejä kannattaa laittaa kaurapussiin sekaan, ni tulee yrttien tuoksu ku lämmittää.

adam brown said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Relli said...

Hienoja juttuja, etenkin tuo essu, ihan mahtava! Varmasti on lahjan saajalle mieleinen.

Sawotar said...

Teitkö riisillä täytetyn tyynyn? Mahtaakohan toimia samalla tavalla kuin kaura? Kiinnostaa kiinnostaa! Huippu blogi kyllä sinulla. Taidan olla yksi vakkariseuraajista jo.

torrance said...

sawotar: en oo tehnyt riisillä täytettyä. luulis ettei se varastois lämpöä yhtä hyvin ja yhtä pitkäks aikaa kuin kaura. voin olla kauheen väärässäkin

Annis said...

Itse olen käyttänyt tyynyissä sisällä merisuolaa, se on mielestäni pitänyt lämmön ihan pätevästi :)