Friday, February 27, 2009

123

This is the 123nd post in my blog. In honour of that there is going to be a contest, a little embroidery and some winter fun!

First the contest: I'm gonna do things a little differently. I don't have any specific prizes in mind (yet). That's why You leave a comment telling me what You'd like to receive. I can't promise you'll get that, but I can promise that you'll be heard. You have a week to answer. Simple right?

123:n postauksen kunniaksi pieni arvonta. Miulla ei ole mitään tiettyä palkintoa (vielä) mielessä. Sen takia Sie jätät kommentin, jossa kerrot mitä Sie haluaisit saada. En lupaa, että just niin käy, mutta lupaan että siun pyyntös kuullaan. Siulla on viikko aikaa osallistua. Aika simppeliä, eikö?
*
Ice Skate
*
A little ice skate embroidery. It is going to be a part of something bigger. My niece started figure skating this winter, and she still doesn't have a tote for her skating stuff, so auntie-Tiina to the rescue. Actually she just called me and said I'd make her one (yep, said - didn't ask..).
*
Skating
*
Me ice skating for the first time in 6 years. I did pretty well, untill I landed less-gracefully on my side and for a little while I thought might've broken my hip. I didn't.. But I love ice skating! My niece is looking like she doesn't want to even know me.
*
Skating
*
If there was a speach/thought bubble on my niece's head, it would say: "that is SO not the way that's done!"

9 comments:

Katie Kutthroat said...

HAHA! cute photos.. I haven't been on a pair of ice skates in like ten years, so I am sure I would make a complete fool out of myself :)

VeganCraftastic said...

I'd love anything you embroider or cross stitch, you're really good at it and I'm too lazy to do it myself :)

Relli said...

Luistelu on ihanaa, eipä oo itelläkään ihan hetkeen tullu käytyä. Osallistun arvontaan, ja jos onni suosii haluaisin palkinnoksi sun tekemän kirjontajutskan pinup-tyyliin! =)

Kate said...

Tämä talvi on onneksi ollut hyvä 'luistelutalvi', minäkin sain hommattua menopelit itselleni 15 vuoden tauon jälkeen. Se oli muuten ihan huippukivaa.

torrance said...

kate: miullakaan ei oo tosiaan ollu luistimia kuuteen vuoteen. mut kun kävin viikon alussa kotiseuduilla, niin isi osti miulle oikeen kaunokit. oli vähän totuttelua, kun siitä about 12 vuotiaasta asti tuli luisteltua hokkareilla.

LiisaP said...

Noi sun tekemät jutut on aina niin nättejä että jos ja mikäli nyt voittasin mä haluisin sun tekämän kirjonta tai muun hasukan jutun kassin koristeeksi. Rakastan ruskeeta ja olen kissa ihminen.

-sanna- said...

Kävin tänään luistelemassa luonnonjäällä (merellä) ja kaaduin tosi komeesti (railo!). Polvi, kämmen ja olkapää ruhjeilla.

Sanna said...

viimeks käydessä en voinu osallistua kun oli liian vaikea arvontakysymys ;) mutta jos ny sattusin voittamaan niin toivon pussukkaa! niinkun meikkitaimuuvastaasäläpussukkaa! niiku tyyliin se sun bang penaali (vaklasin flikkeristä ku en muistanu) vaiks se siis penaali. mut siis jooo..

mun pukuompelijaystäväni ei koskaan lahjo mua kauheella kasalla pussukoita vaikka kuinka pyytelis ja niille on aina tosi kova tarve. nimimerkillä maailman laiskin ompelija

Saris said...

Juuri aamulla ajattelin, että saisinkohan pikkuiseni (16 v.) mukaani luistelemaan tänään. Olen luistellut viimeksi, kun hän oli alle kouluikäinen, olisi jo aika.
Jos on arpaonnea, niin joku pussukka/kassi tms. olisi mukava. Pitänyt sellaisia tehdä, mutta ompelukone ei kunnolla toimi, on jo 45 v. vanha.