Thursday, July 12, 2007

Nothing Works!

Ompelukone ei toimi! Se vetää lankaa tolla tavalla solmuun koko ajan. Mie en ymmärrä mitä sille on tapahtunut!! Mitä mie teen väärin???

Mie vihaan sitä kun asiat ei toimi. Ei oo ees kauaa kun kamera sanoi työsuhteensa irti.
**********

My sewing machine does not work! The yarn just gets all messed up like that. I don't understand what happened!! What am I doing wrong???

I hate it when things don't work. It was only like a month ago when my camera desided it didn't want to work with me anymore.


Yritin tehdä BitterSweetin kiwi-lintua, mutta eihän siitä meinaa mitään tulla. Heti kun ohje hankaloitui, tuli miun työhön kauheita reikiä. Purkuun.

Mutta en luovuta vielä. Koitan muutaman päivän päästä uudestaan. Tuo on niin ihastuttava, että pakko siinä on onnistua.
**********

I tried to make BitterSweet's kiwi-bird but that doesn't seem to be happening for me. As soon as the patter got a little more complicated my work got full of ugly holes. Going to frog it.

But I'm not giving up yet. I'll try again in a few days. That bird is so adorable I have to make it work.

4 comments:

Vegan Knitting said...

Gee - I don't know. Ask my friend Simone at simoneknits.blogspot.com

I love that Kiwi, too. I'm sure Hannah would be happy to help you with the pattern.

amelie said...

Mulla vanha Singeri teki tuota satunnaisesti. Yleensä autto, ku puolas uuden puolan (tai käytti toista puolaa välillä koneessa), puhdisti nöyhtän koneesta ja vaihto neulan. Joskus ei auttanu mikään.

Kone kävi pari kertaa huollossa ja sain jopa vanhojen muovipuolien tilalle uudet muovipuolat, mutta silti se välillä sylttäs lankaa. En jaksanu ymmärtää, niin ostin uuden koneen. :)

Jos kone tosiaan koko ajan tekee tuota, niin kannattaa varmaankin kääntyä huollon puoleen mikäli mitkään poppakonstit ei tehoa.

M-a-r-k-ka said...

Mun vanha kone teki myös tota. Ja mun vanhalla koneella... tarkoitan äitin vanhaa konetta joka on...VANHA. Koska oon ihan surkea ompelija, oletin sen johtuvan musta. Ja tadaa, ei onneksi ollutkaan.
Nyt on uusi ompelukone eikä oo tuota tapahtunut kertaakaan.

sinhi said...

Mulla oli aluksi tosi usein tota ongelmaa, jokukerta oikein paneuduin asiaan ja muistaakseni ei ollut puola kunnolla paikoillaan..alalangan kireyttäkin taisin säädellä, ei se ainakaan enää ole pitkään aikaan syrtännyt.