Sunday, December 10, 2006

i got free yarn!!

Elämän pieniä iloja: kaksi kerää ilmaista lankaa, joka ostettuna maksais yli 6€/kerä.
Sain ne nää tosiaan ilmaseks kun yks ohjeen tynkänen julkastiin novitaklubin nettisivuilla. Pyysin sitten kotiväkeä "vaivanpalkaksi", kun se on kallista, ja mustana tietenkin.

Perjantaina oli postimies yrittänyt jo näitä miun luokse saattaa, mutten ollut kotona, niin jätti vaan lapun että postista voi hakea. Ja tänään sitten sain aikaseksi lähteä postiin seikkailemaan.

Jos nää kerät ei huuda Söderaa!!! Niin ei kyllä mikään. Södera-sukkiin ei kyllä mee toinen kerä, eikä siitäkään kuin jonkin verran yli puolet, niin kaiketi sitä on muutakin keksittävä, ainankin helmet vois virkata.... Mutta sukkia en alota ennen joululomaa, ei vaan oo aikaa.

(kuvassa myös hieman miun söpösiä vaaleenpunasia kissapyjamahousuja, sekä pinkkiä peittoa)
*******************'
One of little joys in life: 2 skeins of free yarn, that would've cost me over 6€/skein in a store.
I got them 'cos one of my simple little patterns was "published" in Novita's club website (a website for people who subscribe the Novita magazine). I could choose the yarn, so obviously I went for something expensive..and something black.

They didn't fit through the mailbox, and I wasn't home on friday when the postman tried to deliver it, so they left a note saying that i could pick it up in the post office. Today I finally got around to dragging my behind to the postoffice.

If these skeins don't just scream out: Södera!!! Then I don't know what does. It only takes a little more than a half skein to make the södera-socks, so quess I have to think of some other ways to use them too. I could crochet some pearl-type-thingys... I wont cast on for the socks before the holidays, I just ain't got time.

(Notice my cutesy pink pyjamapants, and pink blanket.)

1 comment:

Anonymous said...

hei, löytyykö blogisi blogilistalta, en ainakaan löytänyt. jos ei niin suosittelen lisäämään (blogilista.fi) hyvä sivu ja olisi kiva seurata sitä kautta :)