Sunday, June 3, 2007

Bag Lady! and a little furry friend

Mie rakastan laukkuja. Ihan oikeesti. Mie myös rakastan tätä ohjeistusta. Vielä kun osaisin tuohon laittaa näppärästi vetoketjun. Tuohon maastokuvioiseen yritin laittaa vetskarin, mutta noh.. se ei onnistunut.

Kirsikka-laukun tekemisestä on jo aikaa. Maastokuvioinen valmistui torstain ja perjantain välisenä yönä. Tuosta maastokuvioisesta laukusta puuttuu jotain, en vielä ole ihan varma että mitä se jotain on.
************

I love bags. Really do. I also love this tutorial. If only I knew how to add a zipper to it. I tried to add a zipper to the camo-print one, but well..that didn't work.

The cherry bag was made some time ago. I finished the camo-print one on the night between thursday and friday. The camo-print bag is still missing something, not quite sure what that is.

**********
Miulla on nähtävästi uusi pikku parvekekamu. Nimittäin orava! Se on nyt käynyt jo useempana päivänä patsastelemassa miun partsilla.

Sain napattua karvaisesta kaverista muutamia kuviakin. Tänä aamuna orava (anteeksi tumma kuva) tuli avonaisesta ovesta sisälle keittiöön asti! Pian sen jälkeen näin sen parvekkeen oven päällä! Loistava pikku tyyppi. Pitää vaan toivoa ettei totu liikaa miuhun, tai muihin ihmisiin.

**********

I've got a new little balcony-buddy. A squirrel! It has come by a few times, it's just hanging there being cute.

I even got a few pictures of it. Today the squirrel (sorry about the dark picture) came inside to my kitchen! And soon after that I saw it on my balcony door! Fabulous little dude/gal! Just have to hope it doesnt get too comfortable with me, or other people.

**********

Miun Vegan Knitness-paita on muuten mainittuna myös vegan fitness-foorumilla. Kovin hienoa!

**********

My Vegan Knitness-shirt has been mentioned on the vegan fitness-forum. How cool is that!?

1 comment:

Vegan Knitting said...

What a cute squirrel!!! My husband said it's the squirrel with the marvelous tail from Moominland Midwinter.